Ideealist

Naast een fijn stukje tekst of een mooi plaatje heb je als webredacteur oneindig veel tools om mee te spelen. Daar maak ik dan ook graag gebruik van om mijn werk te aan te vullen. De ene keer is volledig nieuwe software ontwikkeld voor een nieuw idee, terwijl het op een ander moment gewoon gratis op het web staat aangeboden. Je moet het dan alleen nog weten te vinden.

Voor Amsterdam Marketing heb ik met een projectteam een nieuw concept ontwikkeld waarmee we de bezoekers van Amsterdam naar de buitenwijken van de stad konden gidsen. Het resultaat is een tool die wandel- en fietsroutes per thema op maat kan maken. En nog altijd veelvuldig wordt ingezet.

In 2016 maken de presentatoren een klein uitstapje van het concept achter 3 Op Reis: in Roadtrip staat niet één bestemming centraal, maar de route die wordt afgelegd. En dus ben ik op Google Maps mee gaan reizen met Geraldine, Chris en hun collega’s en heb ik een serie met kaarten gemaakt waarop de route van onze hosts is uitgetekend. Zodoende kun jij dezelfde reis ook een keer maken.