ONGESCHOREM

Woordenaar

Ik ben geen lezer. Mijn favoriete boek was jarenlang de Bosatlas. Gevolgd door een lange serie stripboeken. Met frisse tegenzin heb ik me door de Lijsters en andere verplichte kost geworsteld op de middelbare school. Zelfs nu ik ouder en verstandiger ben kun je mij nog altijd niet verblijden met 100+ pagina’s aan literatuur. En tóch houd ik van schrijven. Sterker nog: ik heb er mijn werk van gemaakt.

Kwaku Summer Festival is het smakelijkste festival van Amsterdam. Al jaren. Maar het Surinaamse festijn heeft een nieuw jasje gekregen. En dus ging ik voor amsterdam&partners op ondezoek uit.
>> Het volledige artikel op iamsterdam.com

Kaaskop of Mocro? Pakkende titel in ieder geval. Vlak voordat Ajouad El Miloudi met dit vraagstuk op NPO3 gaat worstelen spreek ik met hem over dit interessante vraagstuk en zijn zoektocht naar het antwoord.
>> Het volledige interview op NPO3.nl

Nog zo’n titel. Mijn interesse was dan ook direct gewekt en ik moest en zou Danny Ghosen een paar vragen stellen. Ik spreek hem over de landen, de onderwerpen, zijn verwachtingen en hoe dichtbij dit programma bij hem staat.
>> Het volledige interview op NPO3.nl

Om mezelf te blijven trainen heb ik me voorgenomen om een groot aantal, absurde sollicitatiebrieven te schrijven. Bullshit brieven naar bestaande bedrijven. Misschien ga ik ze ooit nog versturen ook.
>> Naar Extra Curriculair