STUDIO PILGRAM LOGO & HUISSTIJL

Volledig

Altijd fijn als connecties uit het verleden je in het heden weten te vinden wanneer ze een leuke opdracht voor je hebben.

Maaike Pilgram, de vrouw achter Studio Pilgram, is zowel creatief als journalistiek onderlegd, heeft een bovengemiddelde interesse in kunst en straalt een algeheel plezier in het leven uit. Daar kan geen saai en degelijk logo bij komen te staan. De briefing was dan ook even duidelijk als nietszeggend: “Verras me maar!” En zo geschiedde.

 

Jouw logo door mij laten ontwerpen/aanpassen? Mail me op: roy@ongeschorem.nl

We zijn uitgekomen op een ontwerp dat in de verte doet denken aan het speels abstracte van Kandinsky en Malevich. Of misschien ben ik de enige die dat er in ziet. Kan ook. Hoe dan ook, Studio Pilgram heeft een uniek lettertype gekregen, dat geworteld is in het font Giraffey, al zal de originele ontwerper daar zelf weinig meer van herkennen.

 

"Roy is snel, luistert goed naar je wensen en wist me iedere keer te verrassen. Hij denkt flink out of the box wat geresulteerd heeft in dit te gekke logo (en een hoop malle bedrijfsslogans waar ik geen zak mee kan)."
Maaike Pilgram
Eigenaar, Studio Pilgram

Gebruik de slider voor een alternatieve versie

Alternatieve versies