TE LICHT BEVONDEN - KONINKLIJKE PHILIPS B.V.

Beste meneer of mevrouw Philips,

De afgelopen jaren heb ik rond gezworven op de arbeidsmarkt. Zoals jullie in mijn bijgaande CV kunnen zien ben ik praktisch in elk vakgebied wel aan de bak geweest tijdens mijn werkzame leven. Maar nooit was ik ergens écht gelukkig. Tot ik er achter kwam dat het overal ontbrak aan humor op de werkvloer.

We kunnen wel stellen dat ik sindsdien ‘het licht heb gezien’ (snap je ‘m? Philips – licht?). Ik ben dan ook op zoek naar een functie waar ik met mijn grappen terecht kan.

Op dit moment heb ik nog een contract bij een niet nader te noemen organisatie, waar ik graag afstand van doe. Ik houd die naam nog even voor me, omdat ze al jaren de belastingdienst ‘op proberen te lichten’ (gnagna) en ik bang ben dat zij een dezer dagen ‘tegen de lamp gaan lopen’ (hihi). Vandaar dit mailtje.

Mijn oud-collega’s zullen mij omschrijven als een ‘toffe peer’ (heh heh). Ze hebben mij ook weleens het ‘lichtpuntje’ (grinnik) op de werkvloer genoemd. En die beschrijving is naar mijn idee ‘spot on’ (pfffft)! Vanwege mijn uitgebreide werkervaring is er altijd wel een werkplek ‘fitting’ (haha!) voor mijn competenties. En hoewel er op dit moment geen vacatures open staan zullen er ongetwijfeld afdelingen zijn die wel wat ‘verlichting’ (hahaha!) kunnen gebruiken!

Zoals jullie merken houd ik wel van een woordgrap. Maar als ik wat moet ‘dimmen’ (HAHAHA!!!), dan hoor ik het wel.

Tot die tijd wacht ik met ‘spanning’ (hou me tegen hoor!) op jullie reactie!

Met verlichte groet,

Armand Tuur