DIE-HARD VAKKENNIS - HORNBACH

Hallo,

Ze gaan een keer komen, Hornbach. Vroeg of laat gaat het gebeuren. Maar jullie weten net als ik: preppen is een dure grap. Vandaar mijn schrijven.

Er lopen genoeg mannen met vakkennis rond bij jullie, maar weten zij ook welke lengte spijkers je nodig hebt om een schedel te doorboren? Wat er gebeurt als je een compressor aan je lasapparaat bevestigt? Of hoe veel haakse slijpers er op de voorkant van een Ford Mondeo passen? Ik heb het al een paar keer gevraagd, maar niemand die het weet. Ik wel.

Want hoe kundig jullie personeel ook is, ze zijn er niet mee bezig. Niet zoals ik. Elke dag ben ik aan het voorbereiden, bouwen, testen…maar het geld raakt op. De bank wil geen lening meer verstrekken. Mijn ouders weigeren garant te staan. Zij zien niet in wat er gebeuren gaat.

Via deze mail solliciteer ik dan ook graag naar de functie van verkoper/adviseur. Al voldoet elke andere plek ook, waar de werknemerskorting voor geldt. Ik heb jullie assortiment nodig om voorbereid te zijn. Want wanneer er zombies voor de deur staan, wil ik niet te kort zijn geschoten op de schroeven waarmee die is gebarricadeerd.

Samen gaan we de apocalyps doorstaan, Hornbach.

Harry de Bouwer